Bio Sinterklaas bar melk 40% Sinterklaaskruiden (10 st.)

1101

Melkchocolade gemaakt met Trinitario cacabonen uit de Dominicaanse Republiek

Doos met 10 stuks repen a 85 gram/reep

Ingrediënten: 40% cacao bonen, 18% melkpoeder, 27% suiker, 15% cacaoboter en speculaaskruiden (kaneel, kruidnagel en nootmuskaat), alle ingrediënten van biologische teelt

Bevat geen sporen van noten of pinda’s.

Allergenen: lactose

Interesse in de display? Stuur ons een mail


Meer details

Meer informatie

De cacaobonen voor deze bijzondere reep worden met het Zeilschip de Tres Hombres op windkracht uit de Caraïben gehaald en gebracht tot aan de kade van Amsterdam. Met het eten van deze chocolade steun je de Tres Hombres en kies je voor duurzaam transport!

Jorne, Andreas en Arjen trotseren ieder jaar weer de Atlantische Oceaan om de fijnste cacaobonen uit de Caraïben te halen. Met het zeilschip de Tres Hombres varen zij geheel op windkracht naar de Dominicaanse Republiek; daar halen zij onze bonen. De combinatie met op eikenhout gerookt zeezout maakt de smaaksensatie van deze reep compleet: zee, zout, hout en smaken van verre oorden! Probeer hem ook met de Tres Hombres rum, een unieke smaakervaring!

De reep weegt ca.90 gram en is verpakt in vetvrij papier bedrukt met bio-inkt.
Deze chocolade is een versproduct. De reep is 12 maanden houdbaar maar wij adviseren de reep binnen 3 maanden op te eten. KOEL en DROOG bewaren!