• Chocozeiltjes Koffie en Cacaonibs

Bio Chocozeiltjes donkere melk 52% koffie en nibs (doos a 12 st.)

Dunne plakjes donkere melkchocolade van Trinitario cacaobonen met hand-geplukte Arabica koffiebonen bestrooid met krachtige cacaonibs .

Doos met 12 zakjes a 100gram/zakje

Ingrediënten: 36% cacaobonen, 16,5% cacaoboter, 27% suiker, 19% melkpoeder, 1,5% koffie, alle ingrediënten van biologische teelt.

Allergenen: lactose

De Chocozeiltjes zijn dunne plakjes donkere melkchocolade met hand-geplukte Arabica koffiebonen bestrooid met krachtige cacaonibs .

De donkere melkchocolade (52%) is gemaakt van Trinitario cacaobonen van de boerencoöperatie Conacado uit de Dominicaanse Republiek.

De biologische koffie komt van CooAgroNevada een vrouwen-koffie coöperatie uit het natuurreservaat Sierra Nevada de Santa Marta, Colombia en is op hoogte geteeld (1600 meter).

De cacaobonen en de koffiebonen voor deze ‘Zeiltjes’ worden met het zeilschip de Tres Hombres door weer en wind uit de Caraïben gehaald en gebracht tot aan de kade van Amsterdam. Laat je meenemen door de wind en proef de kracht van èchte chocolade!

Het zakje weegt ca.100 gram en is een volledig composteerbare verpakking.
Deze chocolade is een versproduct. De chocozeiltjes zijn 12 maanden houdbaar maar wij adviseren ze binnen 3 maanden op te eten. KOEL en DROOG bewaren! 
3003